sâmbătă, 16 aprilie 2011

Bucataria - Un nou orizont!

Putem sa incepem cu un cuvant: Bucataria

Ce inseamna?
Bucătăria reprezintă arta și tehnica preparării alimentelor destinate consumului uman. Bucătăria poate cuprinde toate noțiunile practice referitoare la ingrediente, prepararea lor, instrumentele folosite, modurile de gătit și diferențele între acestea. Este asociată artei mesei și gastronomiei.
Bucătăria este de asemenea o încăpere importantă a unui cămin, în care este preparată mâncarea și care este echipată cu alimente, farfurii și tacâmuri. De obicei dispune de apă curentă și diverse aparate electrocasnice (aragaz, tigăi, frigider, mixer...). Într-un studio, bucătăria este înlocuită de o chicinetă în vederea câștigării spațiului.
@ wikipedia


Nu vreau sa intru prea mult in detalii , dar nu pentru toti oamenii cuvantul bucatarie sau "sa gatesti" starneste anumite curiozitatii. De mic , dorinta mea cea mai in voga era sa gatesc. Mie unul mi se parea o noua lume, una a creatiei si a inventiilor pe care nimeni nu o poate distruge. Si in ziua de astazi aceasta dorinta tot exista, putin mai schimbata. Am creat acest blog din dorinta de am-i randuii gandurile si sentimentele din orice domeniu. Sper sa reusesc!

0 comentarii:

How Blog Is ?

|Copyright © 2011 Mihai Duca |. Un produs Blogger.

Anunturi!

Facebook !

Parteneri

Flag Counter

free counters