sâmbătă, 4 februarie 2012

Say NO to A.C.T.A

Dupa cum stiti la ora actuala exista un tratat , pe numele lui ACTA , ce are EFECTE non-benefice asupra noastra , consumatorii de INTERNET . Pana in ora de fata exista 31 de tari care au semnat PRO ACTA , printre care se inumara si frumoasa noastra tara ROMANIA . O tara cu un guvern ce are un intelect superior fata de poporul sau , asa ca nu a mai trebuit sa ne informeze si pe noi despre ACTA si daca vrem sa o aprobam sau nu . Suntem democratici ce mama dracu  . Va las sa vizualizati video-ul de mai jos si sa trageti o concluzie.



Cu aceasta ocazie multumim celor de la Creative Monkeyz pentru acest video minunat , care presupun ca nu va mai exista deoarece contine culoare rosie folosita fara drepturi de autor , dar ma rog .

TREZITIVA oameni buni , NE VREM INTERNETUL NOSTRU pe care sa nu il ia nimeni . Dar stand in casa la TV  nu rezolvam nimic. Pe langa PETITIA STOP-ACTA care nu stim cat succes va avea trebuie sa RIPOSTAM. Cei de la Cluj deja demareaza o actiune , deci trebuie si noi sa o facem ! 

0 comentarii:

How Blog Is ?

|Copyright © 2011 Mihai Duca |. Un produs Blogger.

Anunturi!

Facebook !

Parteneri

Flag Counter

free counters